دوره تحصیل سریع پژوهشRapid Research Education (RRE)

 

دوره ی تحصیل سریع پژوهش (Rapid Research Education; RRE) مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان، همواره به دنبال ایجاد فرصت‌های متنوعی بوده تا دانشجویان برای انجام پژوهش تربیت گردند. یکی از مؤثرترین این فرآیندها تحصیل سریع پژوهش است که برای نخستین بار در مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1386 به پیشنهاد سرپرست وقت مرکز خانم دکتر پاسالار اجرا شد.

در دوره‌ی اول تعداد قابل قبولی دوره‌ی RRE با موضوعات متنوعی مثل چشم‌پزشکی، رادیولوژی، غدد و متابولیسم، کانسر، ENT و ... پیگیری شد و بیش از 20 طرح موفق به تصویب در شورای پژوهشی گردید.

در دوره‌ی  تحصیل سریع پژوهش RRE دانشجویان مراحل انجام پژوهش را از ابتدای ایده پردازی و نوشتن پروپوزال، تا انجام عملی پروژه، نوشتن گزارش نهایی و مقاله‌نویسی فرا می‌گیرند.

در این فرآیند تربیت پژوهشگران در ضمن برگزاری کارگاه‌ها، به شیوه‌ی learning by doing حین انجام عملی کارها صورت می‌پذیرد. در حقیقت، ارتباط دانشجویان متقاضی RRE با مراکز تحقیقات از طریق مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان صورت می‌پذیرد و این ارتباط از طریق منتورهای با تجربه برای انجام پژوهش‌های موفق تحکیم می‌گردد.

این دوره برای دانشجویان دوره دکترای حرفه‌ای عمومی پزشکی، داروسازی و دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران که در چهارسال نخست دوران تحصیل هستند و نیز دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران که یکسال تا پایان تحصیل آن‌ها باقی مانده، درنظر گرفته شده است.  

 لینک آیین نامه دوره‌های RRE

 

 

  • تاریخ انتشار : 1391/02/04 - 00:00
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 36
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

اولین کنگره ملی دانشجویی اعتیاد با عنوان «اعتیاد؛ همگرایی منفی جهانی»

اولین کنگره ملی دانشجویی اعتیاد با عنوان «اعتیاد؛ همگرایی منفی جهانی» در تاریخ 19و20مهرماه سال 91در ارومیه برگزار می شود.

دانشگاه علوم پزشکی ارومیه  با تلاش جمعی چند از دانشجویان فعال در این زمینه در قالب کانون سلامت رفتار دانشگاه، با همکاری ستاد مبارزه با مواد مخدر و سازمان بهزیستی کشور و نیروی انتظامی استان آذربایجان غربی  و سازمان های مرتبط استان،  اقدام به جمع آوری، بررسی و به روز نمودن اطلاعات به دست آمده با محوریت اعتیاد، در چارچوب " اولین کنگره ملی-دانشجویی اعتیاد"  کرده است و در نظر دارد به ارائه راهکارهای علمی جامع و شامل در رابطه با این موضوع بپردازد. مقاله های برتر این کنگره در نشریه اعتیاد پژوهی ستاد مبارزه با مواد مخدر و همچنین مجله علمی پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه منتشر می شود.   محورهای کنگره : 1. سطوح مختلف پیشگیری و حوزه کاهش آسیب 1.1. روش های تقویت نگرش ها و رفتارهای سالم 1.2. نقش آموزش همسالان در کاهش رفتارهای پر خطر 1.3. تاثیر پیشگیری در محیط های دانشجویی و نقش مسئولین دانشگاهی بر آگاهی دانشجویان 1.4. نقش آموزش و آگاه سازی خانواده در عدم استفاده از مواد اعتیاد آور و روان گردان ها در جوانان 1.5. الگو و روند سؤ مصرف مواد در دانشجویان 1.6. نقش رسانه های گروهی در پیشگیری و آگاه سازی قشر جوان 1.7. نقش مددکاری اجتماعی و مشاوره در پیشگیری از اعتیاد جوانان 1.8. خانواده و اعتیاد 1.9. سازمان های غیر دولتی و اعتیاد 1.10. نقش روحانیت در پیشگیری از اعتیاد و تامین سلامت معنوی جامعه 1.11. سلامت اجتماعی و پیشگیری از اعتیاد 1.12. سلامت معنوی و پیشگیری از اعتیاد 2. بررسی عوامل خطر و زمینه ساز اعتیاد 2.1. نقش تازه جویی و هیجان طلبی در سؤ مصرف و وابستگی به مواد 2.2. قلیان و استعداد مصرف مواد مخدر 2.3. بررسی رابطه بین سرخوردگی افراد از خانواده و دوستان و علاقه به مصرف مواد 2.4. بررسی میزان شیوع مواد مخدر در خوابگاه های دانشجویی 2.5. بررسی تاثیر دانشجویان غیر بومی دانشگاه ها در ازدیاد معتادان دانشجو 2.6. بررسی رابطه بین سابقه اعتیاد در خانواده های افراد معتاد و اعتیاد جوانان 3. بررسی اعتیاد در زنان 3.1. شیوع و الگوی مصرف مواد مخدر در زنان 3.2. بررسی نقش سؤ مصرف مواد توسط مادر در تهدید سلامت جنین و کودک او 3.3. بررسی نقش سؤ مصرف مواد توسط مادر در میزان روابط عاطفی و خانوادگی 4. روش های رفتار سازی و مراقبت های فرهنگی و اجتماعی 4.1. علل مؤثر محیطی و اجتماعی در گرایش افراد به مواد مخدر 4.2. عوامل توسعه سلامت و امنیت فردی و اجتماعی در دانشجویان 4.3. بررسی مسائل فرهنگی و اجتماعی درون خوابگاه ها 4.4. علل، انگیزه و مصرف مواد مخدر و آسیب های اجتماعی در دانشگاه ها 4.5. قانون و اعتیاد 4.6. نظریه ها و روش های مداخله در بحران اعتیاد 5. درمان و ترک اعتیاد و حمایت های اجتماعی بعد از آن 5.1. میزان اثر بخشی برنامه ها و فعالیت های درمان 5.2. بررسی روش های مقابله با استرس در معتادان در حال ترک 5.3. سندرم ترک (withdrawal syndrome) در اشکال مختلف مواد روان گردان و مخدر 5.4. بررسی درمان های مکمل اعتیاد (طب سوزنی، هومیوپاتی، گیاه درمانی، هیپنوتیزم و ...) آدرس اینترنتی کنگره:   WWW.INSCA.IR آخرین مهلت ارسال مقالات : سی و یکم خرداد 91  آدرس الکترونیکی جهت دریافت مقالات :paper.insca@gmail.com
  • گروه خبری : ریاست
  • کد خبر : 188407
کلمات کلیدی
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه