دوره تحصیل سریع پژوهشRapid Research Education (RRE)
دوره ی تحصیل سریع پژوهش (Rapid Research Education; RRE) مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان، همواره به دنبال ایجاد فرصتهای متنوعی بوده تا دانشجویان برای انجام پژوهش تربیت گردند. یکی از مؤثرترین این فرآیندها تحصیل سریع پژوهش است که برای نخستین بار در مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1386 به پیشنهاد سرپرست وقت مرکز خانم دکتر پاسالار اجرا شد.
در دورهی اول تعداد قابل قبولی دورهی RRE با موضوعات متنوعی مثل چشمپزشکی، رادیولوژی، غدد و متابولیسم، کانسر، ENT و ... پیگیری شد و بیش از 20 طرح موفق به تصویب در شورای پژوهشی گردید.
در دورهی تحصیل سریع پژوهش RRE دانشجویان مراحل انجام پژوهش را از ابتدای ایده پردازی و نوشتن پروپوزال، تا انجام عملی پروژه، نوشتن گزارش نهایی و مقالهنویسی فرا میگیرند.
در این فرآیند تربیت پژوهشگران در ضمن برگزاری کارگاهها، به شیوهی learning by doing حین انجام عملی کارها صورت میپذیرد. در حقیقت، ارتباط دانشجویان متقاضی RRE با مراکز تحقیقات از طریق مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان صورت میپذیرد و این ارتباط از طریق منتورهای با تجربه برای انجام پژوهشهای موفق تحکیم میگردد.
این دوره برای دانشجویان دوره دکترای حرفهای عمومی پزشکی، داروسازی و دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران که در چهارسال نخست دوران تحصیل هستند و نیز دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران که یکسال تا پایان تحصیل آنها باقی مانده، درنظر گرفته شده است.
بخش پژوهشگران جوان بیست و پنجمین همایش سالانه بین المللی بیماریهای کودکان برگزار شد
بخش پژوهشگران جوان بیست و پنجمین همایش سالانه بين المللی بيماريهای کودکان، توسط مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان، جمعه 19 مهر ماه در مرکز طبی اطفال برگزار شد.
مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان برای پنجمین سال متوالی، بخش پژوهشگران جوان بیست و پنجمین همایش سالانه بين المللی بيماريهای کودکان را با حضور اساتید گرانقدر خانم دکتر پاسالار و آقایان دکتر نیما رضایی، دکتر ضیایی، دکتر آقا محمدی و دیگر اساتید و دانشجویان جمعه 19 مهر ماه در مرکز طبی اطفال برگزار کرد.امسال با حضور داوران محترم آقای دکتر کوشا پایداری و خانم ها شوکا اسماعیلی و دکتر صحرا امامزاده فرد، 13 مقاله به صورت سخنرانی و 15 مقاله به صورت پوستر ارائه شد.در ابتدا پس از مراسم افتتاحیه دکتر پاسالار و دکتر رضایی برای حضار سالن ایراد سخنرانی کردند، سپس دکتر ضیایی فیلمی از فعالیت ها مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان در سال 1375 ارائه داد و پس از ارائه مقالات به صورت سخنرانی، اساتید از زحمات و تلاش دانشجویان تشکر کردند. در ادامه برنامه با اجرای شاد گروه خیریه کمک به کودکان سرطانی فرشته، میهمانان برای صرف ناهار دعوت شدند و بعد از ناهار برنامه با داوری پوسترها ادامه یافت و پس از اعلام نظر داوران، در پایان از بهترین ارائه دهنده مقاله به صورت سخنرانی، آقای علیرضا زارع و بهترین مقاله به صورت پوستر خانم زهرا خطیب شهیدی تقدیر به عمل آمد.مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان از زحمات اساتید و دانشجویان عزیز بالاخص خانم فرنوش خمسه و آقای علیرضا نصیرپور که به عنوان دبیران اجرایی در برگزاری پنجمین دوره بخش پژوهشگران جوان همکاری وفعالیت زیادی کردند، کمال تشکر را دارد.
ارسال به دوستان