دوره تحصیل سریع پژوهشRapid Research Education (RRE)

 

دوره ی تحصیل سریع پژوهش (Rapid Research Education; RRE) مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان، همواره به دنبال ایجاد فرصت‌های متنوعی بوده تا دانشجویان برای انجام پژوهش تربیت گردند. یکی از مؤثرترین این فرآیندها تحصیل سریع پژوهش است که برای نخستین بار در مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1386 به پیشنهاد سرپرست وقت مرکز خانم دکتر پاسالار اجرا شد.

در دوره‌ی اول تعداد قابل قبولی دوره‌ی RRE با موضوعات متنوعی مثل چشم‌پزشکی، رادیولوژی، غدد و متابولیسم، کانسر، ENT و ... پیگیری شد و بیش از 20 طرح موفق به تصویب در شورای پژوهشی گردید.

در دوره‌ی  تحصیل سریع پژوهش RRE دانشجویان مراحل انجام پژوهش را از ابتدای ایده پردازی و نوشتن پروپوزال، تا انجام عملی پروژه، نوشتن گزارش نهایی و مقاله‌نویسی فرا می‌گیرند.

در این فرآیند تربیت پژوهشگران در ضمن برگزاری کارگاه‌ها، به شیوه‌ی learning by doing حین انجام عملی کارها صورت می‌پذیرد. در حقیقت، ارتباط دانشجویان متقاضی RRE با مراکز تحقیقات از طریق مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان صورت می‌پذیرد و این ارتباط از طریق منتورهای با تجربه برای انجام پژوهش‌های موفق تحکیم می‌گردد.

این دوره برای دانشجویان دوره دکترای حرفه‌ای عمومی پزشکی، داروسازی و دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران که در چهارسال نخست دوران تحصیل هستند و نیز دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران که یکسال تا پایان تحصیل آن‌ها باقی مانده، درنظر گرفته شده است.  

 لینک آیین نامه دوره‌های RRE

 

 

  • تاریخ انتشار : 1392/10/07 - 00:00
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 113
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری کارگاه آداب معاشرت خانوادگی و اجتماعی

کارگاه " آداب معاشرت خانوادگی و اجتماعی و تمرین عملی مهمانی خودمانی و ضیافت رسمی شام " پنجشنبه5 دی ماه از ساعت 8.5 صبح تا 17 در مرکز پژوهش های علمی دانشجویان برگزار شد.

بخشي از موفقيت انسان به جامعه و چگونگي ارتباط او با ساير انسانها وابسته است،  در کارگاه  آداب معاشرت خانوادگی و اجتماعی و تمرین عملی مهمانی خودمانی و ضیافت رسمی شام " که در تاریخ پنجشنبه (5/10/1392) از ساعت 8.5 صبح تا 17 در مرکز رشد استعدادهای درخشان برگزار شد، شرکت کنندگان از طریق آشنا شدن با هنجارهای مهم در ارتباط با خانواده و مردم آموختند که چگونه می توان معیار فکری دیگران را نسبت به خود در جهت مثبت تغییر داد.در قسمت اول این کارگاه، نکاتی ارزشمند درباره آداب روزمره، کلمات جادویی ارتباطات بهتر، آداب معرفی اشخاص، آداب نظافت، سلام کردن و دست دادن، آداب لباس پوشیدن، آداب سخن گفتن، آداب رانندگی، آداب رفتار با همسایگان و آداب استفاده از تلفن و تفلنی صحبت کردن  بیان شد.پس از پذیرایی و استراحت در نیمه دوم کارگاه، درباره آداب رفتن به سینما، رستوران، استفاده از اینترنت، آداب رفتاری کارمندان با رئیس و بالعکس و همچنین آداب مهمانی خانوادگی و مهمانی رسمی نکات لازم ارائه شد.در بخش بعدی شرکت کنندگان در کنار مدرسین، نهار دوستانه ای خوردند که همزمان با آن نیزنکات بیشتری درباره ی خوردن و آشامیدن صحیح ارایه شد.قسمت دیگر کارگاه، یادگیری نکاتی در زمینه آداب و اصول نامه نگاری رسمی و نامه نگاری دوستانه به زبان فارسی و انگلیسی ، آداب سخنرانی ، آداب دوستیابی، آداب دیدار اول ، آداب رابطه ی عاطفی و تعهدات لازم آن، آداب زندگی مشترک و زمان انتخاب همسر، آداب هدیه دادن و نحوه برخورد مناسب با پدر و مادر ، سالمندان و کودکان صورت گرفت.    
  • گروه خبری : ریاست
  • کد خبر : 188985
کلمات کلیدی
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه