دوره تحصیل سریع پژوهشRapid Research Education (RRE)

 

دوره ی تحصیل سریع پژوهش (Rapid Research Education; RRE) مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان، همواره به دنبال ایجاد فرصت‌های متنوعی بوده تا دانشجویان برای انجام پژوهش تربیت گردند. یکی از مؤثرترین این فرآیندها تحصیل سریع پژوهش است که برای نخستین بار در مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1386 به پیشنهاد سرپرست وقت مرکز خانم دکتر پاسالار اجرا شد.

در دوره‌ی اول تعداد قابل قبولی دوره‌ی RRE با موضوعات متنوعی مثل چشم‌پزشکی، رادیولوژی، غدد و متابولیسم، کانسر، ENT و ... پیگیری شد و بیش از 20 طرح موفق به تصویب در شورای پژوهشی گردید.

در دوره‌ی  تحصیل سریع پژوهش RRE دانشجویان مراحل انجام پژوهش را از ابتدای ایده پردازی و نوشتن پروپوزال، تا انجام عملی پروژه، نوشتن گزارش نهایی و مقاله‌نویسی فرا می‌گیرند.

در این فرآیند تربیت پژوهشگران در ضمن برگزاری کارگاه‌ها، به شیوه‌ی learning by doing حین انجام عملی کارها صورت می‌پذیرد. در حقیقت، ارتباط دانشجویان متقاضی RRE با مراکز تحقیقات از طریق مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان صورت می‌پذیرد و این ارتباط از طریق منتورهای با تجربه برای انجام پژوهش‌های موفق تحکیم می‌گردد.

این دوره برای دانشجویان دوره دکترای حرفه‌ای عمومی پزشکی، داروسازی و دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران که در چهارسال نخست دوران تحصیل هستند و نیز دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران که یکسال تا پایان تحصیل آن‌ها باقی مانده، درنظر گرفته شده است.  

 لینک آیین نامه دوره‌های RRE

 

 

  • تاریخ انتشار : 1391/12/01 - 00:00
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 63
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

دکتر پاسالار : در بخش پژوهش های دانشجویی وارد عرصه بین الملل شوید

جلسه هم اندیشی اعضای واحد دانشکده پیراپزشکی مرکز پژوهش های علمی دانشجویان با حضور رئیس دانشکده پیراپزشکی، دکتر پاسالار و دکتر علیزاده برگزار شد.

جلسه هم اندیشی اعضای واحد دانشکده پیراپزشکی مرکز پژوهش های علمی دانشجویان با حضور دکتر درگاهی، رئیس دانشکده پیراپزشکی، دکتر پاسالار، سرپرست مرکز پژوهش های علمی دانشجویان، دکتر علیزاده، معاون دانشجویی فرهنگی و سرپرست واحد مرکز پژوهش ها دراین دانشکده روز یکشنبه 29/11/91 برگزار شد.  در این نشست دکتر پاسالار برنامه ریزی را اصل اوّل و محوری در پژوهش های دانشجویی دانست و در برگزاری کارگاه خلاقیت و نوآوری و کار مشترک بین الملل تاکید کرد. وی اظهار داشت به خاطر استقبال بسیار زیادی که دانشجویان دانشکده پیراپزشکی در ثبت نام آزمون TUMS-RD انجام داده اند برای اولین بار این آزمون بطور مستقل در خود دانشکده پیراپزشکی برگزار می شود . پس از صحبت های دکتر پاسالار، دبیر واحد پیراپزشکی به همراه مسئولین محورهای آموزشی، پژوهشی، روابط عمومی و مسئولین انجمن های علمی، گزارشی از فعالیت های انجام شده در خصوص برگزاری کارگاهها، تدوین مقالات و شرکت در کنگره ها ارائه کردند.  در ادامه جلسه دکتر علیزاده سرپرست واحد پژوهش های دانشجویی گزارش کوتاهی از تلاش های انجام شده در این واحد ارائه نمود و دستاوردهای مهم آن را بازگو کرد. دکتر درگاهی رئیس دانشکده نیز ضمن تشکر و قدردانی از زحمات دکتر علیزاده و حمایت های دکتر پاسالار از دانشجویان پژوهشگر دانشکده پیراپزشکی اظهار داشت، یکی از پرکارترین واحدهای پژوهش های دانشجویی دانشگاه در این دانشکده وجود دارد. و اینکه دانشکده پیراپزشکی توانسته است در سال های اخیر رشد کمی و کیفی بیشتری پیدا کند مدیون دانشجویان محقق و پرتلاش این دانشکده است .  دکتر درگاهی پرداختن به یادگیری چند حرفه ای یا یادگیری مشترک، Teacher assistant و برگزاری دومین همایش بین المللی دانشجویان پیراپزشکی را از دستاوردهای مهم واحد پژوهش های دانشجویی در سال های اخیر دانست. در ادامه جلسه از مسئولین اجرای واحد پژوهش های دانشجویی در طول یکسال گذشته که پرتلاش در صحنه پژوهش حاضر شده اند تشکر و قدردانی به عمل آمد.  
  • گروه خبری : ریاست
  • کد خبر : 188686
کلمات کلیدی
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه