دوره تحصیل سریع پژوهشRapid Research Education (RRE)

 

دوره ی تحصیل سریع پژوهش (Rapid Research Education; RRE) مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان، همواره به دنبال ایجاد فرصت‌های متنوعی بوده تا دانشجویان برای انجام پژوهش تربیت گردند. یکی از مؤثرترین این فرآیندها تحصیل سریع پژوهش است که برای نخستین بار در مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1386 به پیشنهاد سرپرست وقت مرکز خانم دکتر پاسالار اجرا شد.

در دوره‌ی اول تعداد قابل قبولی دوره‌ی RRE با موضوعات متنوعی مثل چشم‌پزشکی، رادیولوژی، غدد و متابولیسم، کانسر، ENT و ... پیگیری شد و بیش از 20 طرح موفق به تصویب در شورای پژوهشی گردید.

در دوره‌ی  تحصیل سریع پژوهش RRE دانشجویان مراحل انجام پژوهش را از ابتدای ایده پردازی و نوشتن پروپوزال، تا انجام عملی پروژه، نوشتن گزارش نهایی و مقاله‌نویسی فرا می‌گیرند.

در این فرآیند تربیت پژوهشگران در ضمن برگزاری کارگاه‌ها، به شیوه‌ی learning by doing حین انجام عملی کارها صورت می‌پذیرد. در حقیقت، ارتباط دانشجویان متقاضی RRE با مراکز تحقیقات از طریق مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان صورت می‌پذیرد و این ارتباط از طریق منتورهای با تجربه برای انجام پژوهش‌های موفق تحکیم می‌گردد.

این دوره برای دانشجویان دوره دکترای حرفه‌ای عمومی پزشکی، داروسازی و دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران که در چهارسال نخست دوران تحصیل هستند و نیز دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران که یکسال تا پایان تحصیل آن‌ها باقی مانده، درنظر گرفته شده است.  

 لینک آیین نامه دوره‌های RRE

 

 

  • تاریخ انتشار : 1390/05/30 - 00:00
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 34
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

معرفی انجمن مرکز پژوهشهای دانشجویی دانشکده بهداشت

صفحه اختصاصی انجمن مرکز پژوهش های دانشجویی دانشکده بهداشت در وب سایت مرکز ایجاد شد. لطفاً جهت مشاهده به بخش انجمن ها مراجعه کنید.

این انجمن به طور رسمی از ابتدای اسفند سال 1389 شروع به کار کرده است. اعضای موسس این انجمن در ابتدا آقای حسن زحمتکش به عنوان ریئس انجمن، آقای وحید کاظمی مقدم به عنوان دبیر انجمن و آقای حامد ترکمانی به عنوان بازرس این انجمن بودند. سپس خانم ها سمانه زرین کلاه(مسئول کمیته فرهنگی) خانم مریم سهرابی(مسئول کمیته آموزشی) خانم اعظم حاجیان(مسئول کمیته روابط عمومی) خانم مینا آقایی(مسئول کمیته مالی) و آقای وحید عسگری(مسئول کمیته پژوهشی) به این به عنوان مسئولین کمیته های این انجمن انتخاب شدند. و خانم محدثه مسیبی و خانم فاطمه رحیمی به عنوان اولین عضو افتخاری این انجمن با این انجمن شروع به همکاری کردند. فعالیت های این انجمن با توجه به سابقه دانشکده بهداشت در دانشگاه به عنوان یک قطب برتر از نظر علمی و فرهنگی سهی بر ارتقای سطح علمی دانشجویان و تلاش در برقراری رابطه هرچه محکم تر بین دانشجویان مقطع کارشناسی این دانشکده با دانشجویان ارشد و دکتری بود.در این راستا کلاس های آموزشی برای دانشجویان این دانشکده با حضور دانشجویان از مقاطع مختلف تحصیلی برگزار گردید. جهت مشاهده cv انجمن کلیک کنید.    
  • گروه خبری : ریاست
  • کد خبر : 188133
کلمات کلیدی
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه