دوره تحصیل سریع پژوهشRapid Research Education (RRE)

 

دوره ی تحصیل سریع پژوهش (Rapid Research Education; RRE) مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان، همواره به دنبال ایجاد فرصت‌های متنوعی بوده تا دانشجویان برای انجام پژوهش تربیت گردند. یکی از مؤثرترین این فرآیندها تحصیل سریع پژوهش است که برای نخستین بار در مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1386 به پیشنهاد سرپرست وقت مرکز خانم دکتر پاسالار اجرا شد.

در دوره‌ی اول تعداد قابل قبولی دوره‌ی RRE با موضوعات متنوعی مثل چشم‌پزشکی، رادیولوژی، غدد و متابولیسم، کانسر، ENT و ... پیگیری شد و بیش از 20 طرح موفق به تصویب در شورای پژوهشی گردید.

در دوره‌ی  تحصیل سریع پژوهش RRE دانشجویان مراحل انجام پژوهش را از ابتدای ایده پردازی و نوشتن پروپوزال، تا انجام عملی پروژه، نوشتن گزارش نهایی و مقاله‌نویسی فرا می‌گیرند.

در این فرآیند تربیت پژوهشگران در ضمن برگزاری کارگاه‌ها، به شیوه‌ی learning by doing حین انجام عملی کارها صورت می‌پذیرد. در حقیقت، ارتباط دانشجویان متقاضی RRE با مراکز تحقیقات از طریق مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان صورت می‌پذیرد و این ارتباط از طریق منتورهای با تجربه برای انجام پژوهش‌های موفق تحکیم می‌گردد.

این دوره برای دانشجویان دوره دکترای حرفه‌ای عمومی پزشکی، داروسازی و دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران که در چهارسال نخست دوران تحصیل هستند و نیز دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران که یکسال تا پایان تحصیل آن‌ها باقی مانده، درنظر گرفته شده است.  

 لینک آیین نامه دوره‌های RRE

 

 

  • تاریخ انتشار : 1403/10/01 - 11:54
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 19
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

گزارشی از رویداد استاد همیار پژوهشی

رویداد استاد همیار پژوهشی به همت معاونت پژوهشی دانشکده ی پزشکی و واحد پزشکی مرکز پژوهش های علمی دانشجویان به مناسبت هفته ی پژوهش برگزار شد.

به مناسبت هفته پژوهش، مراسم تقدیر از برگزیدگان با حضور معاون پژوهشی دانشکده پزشکی، دکتر نیما رضایی و معاونین محترم پژوهشی گروه های آموزشی و بیمارستان ها و دکتر امیرحسین تکیان، دکتر آزاده کیومرثی و دبیر واحد پزشکی ساناز بردبار برگزار شد. در این مراسم دکتر امیرحسین تکیان به سخنرانی در رابطه با پژوهش اثرگذار پرداختند.
 
 از اساتید همیار پژوهشی دکتر مینا رنجبران، دکتر محمدحسین نبیان، دکتر اکرم قهقائی، دکتر محمدرضا محمدی و دکتر اسماعیل اسعدی که با انتشار فعال و جذاب نتایج پژوهش خود گام موثری در راستای ترجمان دانش برداشته بودند تقدیر به عمل آمد.
 
همچنین به دانشجویان دانشکده پزشکی، محمدحسین حیدرزاده، اشکان علی محمدی، جمال امری، سپیده عبداللهی، سمیه مامی، فائزه بابائی و یاسین بصیری، نیکی ملکی، کسری ایزدپناهی، کیارش بهبودی، سودا زینعلی و پانیذ پرتوی فر و زهرا فتوحی، محمدطه رنجی، مرسده شمس الدین، مریم مدبر، آبتین قاسم پور، سبحان غضنفری مقدم، محمدرضا میرزایی گودرزی، محبوبه ستاری، لیلا رحمه، صبا اسماعیلی و محسن راستکار تقدیر به عمل آمد.
 
  • گروه خبری : ریاست,رویدادهای علمی
  • کد خبر : 287120
مریم حیدری
تهیه کننده:

مریم حیدری

تصاویر

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه