گفت و گو با فاطمه رحمتی دهکردی، دارنده عنوان برتر بیست و پنجمین کنگره ملی و یازدهمین کنگره بین المللی سالیانه پژوهش و فناوری دانشجویان علوم پزشکی کشور

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، مرکز پژوهش های علمی دانشجویان، با کسب 8 رتبه برتر تیم دانشگاه علوم پزشکی تهران در بیست و پنجمین کنگره ملی و یازدهمین کنگره بین المللی سالیانه پژوهش و فناوری دانشجویان علوم پزشکی کشور بر آن شدیم که گفت و گویی با فاطمه رحمتی دهکردی،  یکی از این دارندگان عنوان برتر داشته باشیم.

لطفا خودتان را با ذکر رشته و مقطع تحصیلیتون معرفی کنید؟
فاطمه رحمتی دهکردی، دانشجوی دکتری تخصصی فیزیولوژی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران هستم.

در کنگره ی امسال در چه پنل هایی شرکت کرده بودید؟
در پنل علوم اعصاب و بهداشت روان، سخنرانی داشتم.

آیا موفق به کسب رتبه برتر شدید؟
بله، موفق به کسب عنوان سخنران برتر در پنل علوم اعصاب و بهداشت روان شدم.

موضوع ارائه تان چه بود؟
موضوع ارائه “بررسی اثر فینگولیمود بر اختلالات یادگیری و حافظه در مدل حیوانی دمانس” بود.

کنگره ی امسال را چگونه ارزیابی کردید؟
کیفیت ارائه‌های پوستر و سخنرانی خوب بود، اما از لحاظ اجرایی کیفیت برگزاری کنگره متوسط بود.

نحوه ی شرکت در کنگره را برای علاقمندان توضیح دهید
کانال مرکز پژوهش‌ های علمی دانشجویان دانشگاه اطلاع رسانی خوبی برای این کنگره داشت و از این طریق آگاه شدم. در نهایت ارسال مقاله را از طریق سایت کنگره انجام دادم.

شما به عنوان دانشجویی که در عرصه پژوهشی موفق بوده اید، چه توصیه ها و پیشنهادهایی برای دانشجویان دارید؟
همیشه توصیه اساتید بزرگ این بوده است که دانشجویان نباید تک بعدی باشند و علاوه بر بعد آموزش به پژوهش هم باید بپردازند. لازمه موفقیت در پژوهش هم صبر و پشتکار بسیار زیاد است و دانشجویان باید قدم به قدم با صبر و حوصله هر آنچه که برای انجام یک پژوهش لازم است را از اساتید و حتی دانشجویانی که سابقه و تجربه بیشتری نسبت به خودشان، در پژوهش دارند یاد بگیرند.
توصیه من به سایر دانشجویان این است که فرصت شرکت در کنگره ها را از دست ندهند.

نقش مرکز پژوهش های علمی دانشجویان قبل از کنگره و در کنگره چگونه بود؟
به طور کلی مرکز پژوهش های علمی دانشجویان همیشه نقش موثری در آموزش پژوهش به دانشجویان علاقه مند داشته و خواهد داشت. ضمن اینکه اطلاع رسانی خوبی برای دعوت دانشجویان جهت شرکت در این کنگره بزرگ را داشته است.

آیا کلاس های توانمندسازی مرکز را شرکت کردید؟ اگر بله، کلاس ها را چگونه ارزیابی می‌کنید و چه پیشنهاداتی دارید؟
متاسفانه خیر.

در پایان اگر صحبت یا پیشنهادی دارید بفرمایید.
از اساتید گرانقدر خودم جناب آقای دکتر کریمیان و سرکار خانم دکتر نبوی زاده و سرکار خانم دکتر زاهدی کمال تشکر و قدردانی را دارم. همچنین از مرکز پژوهش های علمی دانشجویان که امکانات و شرایط را برای شرکت در کنگره به خوبی فراهم کردند و حمایت کردند نیز تشکر می کنم.
و با توجه به نقش مهم و موثر و پتانسیل بالای مرکز پژوهش های علمی دانشجویان در ارتقا پژوهش در بین دانشجویان امیدوارم مسئولین دانشگاه توجه ویژه و بیش از پیش نسبت به مرکز داشته باشند.